HEEFT U EEN VRAAG? 010 412 49 22          ReserveER HIER ALS LID UW TAFEL ONLINE!

Aanbod        Zalen        Menu       Over       Contact

Geachte Maasleden,

 

In navolging op de mail omtrent eerder genomen COVID-19 maatregelen, welke afgelopen vrijdag 13 maart aan u verstuurd is, berichten wij u hiermee over het volgende.

 

Vandaag op zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen om de verspreiding van het COVID-19 (coronavirus) zo veel als mogelijk te beperken.

 

Door deze maatregelen blijven op last van de overheid alle eet- en drinkgelegenheden als ook sport- en fitnessclubs gesloten. Deze maatregelen zijn hedenavond om 18:00 uur ingegaan en gelden minimaal tot en met maandag 6 april.

Hiermee worden per direct alle locaties van ‘De Maas’ (zowel de sociëteit, de Rotte en de Kralingse Plas) geheel voor leden gesloten.

 

Hierdoor kan er vanaf deze locaties niet meer geroeid of gezeild worden, ook niet individueel. Wij houden verdere ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen u zo spoedig als mogelijk informeren wanneer dit nodig is. Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan direct met ondergetekenden of via het secretariaat (krzv@de-maas.nl).

 

Wij gaan er vanuit hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen u allen snel weer in goede gezondheid op ‘De Maas’ te zien.

 

Namens het Bestuur van Koninklijke Roei- en Zeilvereniging ‘De Maas’

 

Arnoud van der Slot, voorzitter

Bas Goedvree, ondervoorzitter roeien

Ruud van der Stroom, ondervoorzitter zeilen

Nes Barkey Wolf, ondervoorzitter sociëteit

Maarten van der Giessen, secretaris

TAFEL RESERVEREN?

 

Telefoon (010) 412 49 22

reserveringen@societeitaandemaas.nl

 

OPENINGSTIJDEN

 

 

ADRES

 

Veerdam 1

3016 DD Rotterdam