HEEFT U EEN VRAAG?  010 412 49 22

Aanbod     Zalen     Menu     Over     Contact

Terug naar

KR&ZV

 

 

DE KONINKLIJKE ROEI- EN

ZEILVERENIGING ‘DE MAAS’

 

De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging 'De Maas' is opgericht in 1851 (zie historie) en is daarmee één van de oudste watersport verenigingen van Nederland. De Vereeniging beschikt over een fraai Sociëteitsgebouw aan de Maas, waaraan zij haar naam ontleent, en van waaruit men een prachtig uitzicht heeft op de rivier met al haar scheepvaart.

 

Het huidige Vereenigingsgebouw aan de Veerhaven werd in 1909 gebouwd. De Vereeniging kan trots zijn op vele sportieve successen waaronder Olympische zeilwedstrijden. Een zeer aansprekende prestatie is geleverd door erelid Conny van Rietschoten (1926- 2013) met zijn beide 'Flyer' zeiljachten, die twee maal in successie de Whitbread Round the World Race wist te winnen, tegenwoordig de spraakmakende Volvo Ocean race.

Huisregels

 

Maas-dresscode

Tijdens de reguliere openingstijden, van maandag tot en met vrijdag, geldt op de Sociëteit als dresscode tenue de ville, waarbij een das niet verplicht is, maar wel op prijs wordt gesteld. Van deze afspraak wordt slechts afgeweken wanneer dit door het Bestuur expliciet wordt aangegeven. Het Bestuur gaat er van uit dat leden de Maasdresscode tijdig kenbaar maken aan hun introducés. Dat voorkomt bij leden en het personeel vervelende situaties.

 

Rookverbod

Op de Sociëteit geldt een algeheel rookverbod. Dit rookverbod is zowel voor alle leden, haar introducés en het personeel van kracht. Het is leden en introducés wel toegestaan om op het terras te roken. Dus NIET aan de voorzijde van het Sociëteitsgebouw!

 

Mobiele telefoons

Het is niet toegestaan mobiel te telefoneren in het restaurant.

Het bestuur stelt het zeer op prijs wanneer de telefoon bij binnenkomst geheel worden uitgeschakeld. De telefoon dient in ieder geval op “stil” te worden gezet.

 

RESERVEREN EN INTRODUCTIE VOOR  BEZOEK AAN Sociëteit

Voor lunch of diner is het zeer aan te bevelen te reserveren bij meneer Niek Bolier, telefoon (010) 412 4922 of op reserveringen@societeitaandemaas.nl. Het is leden uiteraard toegestaan hun gasten introduceren voor een bezoek aan de Sociëteit. Ook voor introducés geldt de eerder vermelde dresscode.

 

Faciliteiten op Sociëteit

Het is mogelijk om uw verjaardag, jubileum, huldiging of feest te organiseren op de Vereeniging. U kunt contact opnemen met de afdeling Reserveringen & Clubactiviteiten – telefoon (010) 412 4922 of reserveringen@societeitaandemaas.nl, voor informatie over kosten en mogelijkheden. Uiteraard kunnen ook met haar alle inhoudelijke zaken worden doorgenomen en zal op basis van deze afspraken een offerte worden gemaakt. Eventuele aanvullingen en/of wijzigingen tijdens het evenement zullen op de eindfactuur worden verwerkt.

 

Voor niet-leden zijn er beperkte mogelijkheden om evenementen te organiseren. Informatie over de mogelijkheden op de Sociëteit kunt u krijgen bij onze contactpersoon Niek Bolier – telefoon (010) 412 4922 of reserveringen@societeitaandemaas.nl.

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze zijn bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Download de UVH via: https://www.khn.nl/stream/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf.

TAFEL RESERVEREN?

 

Telefoon (010) 412 49 22

reserveringen@societeitaandemaas.nl

 

OPENINGSTIJDEN

 

 

ADRES

 

Veerdam 1

3016 DD Rotterdam